Roses Garden Residence - Oferta Apartamente noi

Proiectul Roses Garden a fost finalizat cu succes.

Acum construim in Sibiu la Magnolia Residence si la Belvedere Residence

Roses Garden Residence - Oferta Apartamente noi

Roses Garden este un proiect imobiliar nou, ambițios, situat în spatele hipermarketului Penny și al ansamblului Rivium, la 10 minute de mers pe jos de centrul comercial Sibiu, unde se vor executa 4 vile P+1E+M, cu un număr de 84 de apartamente cu 2 și 3 camere, pentru unele apartamente situate la parter se oferă și grădină.

Ansamblul este situat într-o zonă exclusivistă, cu construcții moderne, vile noi, care oferă siguranță și confort locatarilor. Infrastructura publică este bine pusă la punct, existând conexiuni facile spre centrul orașului, centre comerciale, benzinării, școli generale (V. Aaron și Hipodrom 1), grădinițe, Liceul Energetic, etc.

Ansamblul rezidential va fi construit de catre o firma cu experienta in acest domeniu S.C. CON CASA S.R.L. din Sibiu, acestia oferind o garantie suplimentara pentru executia imobilului, garantie ce va fi transmisa direct cumparatorului in momentul predarii apartamentului, prin inmanarea unui "certificat de garantie", iar promovarea ansamblului si vanzarea apartamentelor este realizata de Agentia Eurosib Imobiliare Sibiu.

Stadiul de predare al apartamentelor în momentul vânzării este “finisat complet” cu opțiunea alegerii finisajelor dintr-o gamă largă de produse de calitate pusă la dispoziția dumneavoastră.

Achizitionare prin prima casa

Acum puteti achizitiona apartamente noi si garsonierele si prin programul prima casa. Prima casa in Sibiu este accesibil prin ofertele bancilor locale.

harta