Proiectul Roses Garden a fost finalizat cu succes.

Acum construim in Sibiu la Magnolia Residence si la Belvedere Residence

Proiect realizat si etape viitoare

Roses Garden este un proiect imobiliar nou, ambitios, situat in spatele hipermarketului Penny si al ansamblului Rivium, la 10 minute de mers pe jos de centrul comercial Sibiu, unde se vor executa 4 vile P+2E, cu un numar de 84 de apartamente cu 2 si 3 camere, pentru unele apartamente situate la parter se ofera si gradina.

vile ansamblu

Etapa 1 de construire a ansamblului Roses Garden constituie edificarea vila 2 cu 21 de apartamente de 2 si 3 camere avand termen de finalizarea 1 iunie 2013.

Etapa 2 de construire a ansamblului Roses Garden va consta in edificarea vilelor 3 si 4 cu incepere la 1 iunie 2013 cu termen de finalizare noiembrie 2013.

Etapa 3 de construire a ansamblului Roses Garden va consta in edificarea vilei 1 pana cel tarziu luna mai 2014.

Acum puteti achizitiona apartamentele edificate sau cele din constructiile viitoare prin rezervarea acestora cu un avans minim de 1000 Euro ele putand fi cumparate atat prin programul prima casa cat si prin alte credite de tip ipotecar.

Finisarea apartamentelor se va face prin alegerea de catre cumparator a materialelor de finisare (gresie, faianta, parchet, usi, etc.) dintr-o gama de produse puse la dispozitie de catre noi sau prin alegerea acestora conform bugetelor puse la dispozitie de la principalii furnizori din Sibiu.